Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@20:28:37 GMT

موج آنفولانزا تا ۱۰ روز دیگر فروکش خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۲۷۲۰

موج آنفولانزا تا ۱۰ روز دیگر فروکش خواهد کرد

وزیر بهداشت با بیان اینکه شیوع آنفولانزا در کشور قابل کنترل است و پیک بیماری تا حدود ۸ تا ۱۰ روز دیگر فروکش خواهد کرد، گفت: قیمت واقعی واکسن آنفولانزا زیر ۴۰ هزار تومان است.

به گزارش مشرق، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات این وزارتخانه در خصوص بحث درمان ناباروری،‌ اظهار داشت: به تمام استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرده‌ایم که هر استان یک مرکز مجهز درمان ناباروری داشته باشد و این مراکز را تحت پوشش بیمه رایگان برده‌ایم و قرار است تا سه نوبت حتی داروها هم رایگان ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید ساده‌ترین روش جلوگیری از ابتلا به «آنفلوآنزا» چیست؟ چه کنیم که به آنفولانزا مبتلا نشویم؟ توصیه به دانش‌آموزان برای پیشگیری از آنفلوآنزا

وی در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای مقابله با تحریم دارویی،‌افزود: بزرگترین کمکی که می‌توانستیم انجام بدهیم این بود که در شرایط سخت داروهای مورد نیاز را به هر طریقی و با دور زدن تحریم ها فراهم کنیم و از طرفی ارز را برای داروها در سال آینده روی قیمت 4200 تومان نگه داشتیم.

نمکی در خصوص شیوع بیماری آنفولانزا در کشور نیز عنوان کرد: بیماری آنفولانزا شیوع بالایی در سال ۹۴ با ویروسH1N1 داشت که نسبت به ویروس های دیگر نوع کشنده‌تری است؛ در سال ۹۵، ۹۶ و ۹۷ نوع H3N2 را داشتیم که تهاجم کمتری دارد، امسال دو هفته زودتر از پیشبینی‌مان درگیر ویروس H1N1 شده‌ایم، البته از بین بیماران تنفسی که بیش از ۴ هزار نفر در بیمارستان‌های ما بستری شدند،‌ تعدادی نمونه مثبت داشتند.

وزیر بهداشت ادامه داد: در حال حاضر بیماری قابل کنترل است و پیک بیماری تا حدود ۸ تا ۱۰ روز دیگر فروکش خواهد کرد. با رعایت اصول بهداشتی مانند شستشوی دست‌ها،‌ استفاده از ماسک و جلوگیری از روبوسی نگرانی عمده‌ای نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن بر اساس نتایج علمی بیش از ۲۸ تا ۳۰ درصد نمی‌تواند پیشگیری از بیماری را سبب شود، تصریح کرد: واکسن را ما برای افراد پر ریسک که نقص ایمنی دارند مانند افراد بالاتر از ۶۵ سال توصیه می‌کنیم که در وزارت بهداشت و مراکز بهداشت و درمان آن را در اختیار مردم گذاشته‌ایم.

نمکی با تاکید بر اینکه قیمت واقعی این واکسن زیر ۴۰ هزار تومان است، گفت: پیگیری کرده‌ایم تا از این هفته مجددا وارد بازار شود و قیمت بالای آن هم به دلیل بازار سیاه است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین وزیر بهداشت بیماری بهداشت درمان علوم پزشکی وزارت بهداشت سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب